Докато учениците стягат чантите за новата учебна година, ние приготвяме козметичната чантичка!

Използваната през лятото козметика трябва да бъде заменена от актуалните за есента продукти и тенденции. Ето с какво ново да се снабдим.

1. Актуални за сезона са сенките с перлен ефект
Сенки за очи моно Color Icon от Wet’n Wild
Високата пигментация и перлената интензивност създават уникална сатенена текстура, която издържа часове. Разнообразие от класически и модни нюанси.

2. След басейните, плажът и пътуванията е време за грижа и за интимната хигиена
Интимен гел с Алое Вера
Това е първият в света интимен гел с Алое с една формула без добавена вода изцяло съставен от Сок Алое Вера, непастьоризиран и нефилтриран с въглен, 2 пъти по концентриран благодарение на патенотовения процес ReversOsmose®. С пребиотици, пробиотици, AJDA, чаено дърво антибактериално и антимикотично, Екстракт от грейпфрут, Антимикробно, Салвия скларея приятелка на женствеността, помага да се преодолее сухотата, сърбежа и раздразването на интимните зони.

3. Лакове за Принцеси

Голямо разнообразие от цветове за всеки вкус, с лесно и бързо нанасяне и лъскаво покритие върху ноктите.  Без формалдехид, толуен и фталат.

4. Червило, което се грижи за здравето на устните

Иновация с прилив на хидратация и наситен цвят. Богати и плътни цветове.. Кремообразна нежна формула с витамин A, C и E комплекс. Създава нежно леко усещане през целия ден. С SPF 20.

5. Постоянна хидратация на кожата на цялото тяло
Кадифен крем за тяло с Моной, Нони и Манго
Олиото Моной от Таити е Полинезийската тайна за красота . Oсвежава и хидратира горните слоеве на епидермиса. Омекотява и изглажда. С екстракт от Нони- Полинезийски плод, който има анти-оксидантно и регенериращо клетките действие. Маслото от манго е естествен антиоксидант за кожата. Подмладява, хидратира, успокоява раздразнената кожа. Богато е на наситени мастни киселини, което го прави силно успокояващо за кожата. Заради особено високото си съдържание на олеинова и стеаринова киселина, то е незаменимо в хидратирането и притежава свойството да запечатва влагата в кожата.

6. Опушен грим в синхрон с есенните мъгли
Молив за Очи Khol Kajal за опушен грим от ArtDeco
Интензивен черен цвят, гладка текстура и скосен писен, характеризират молива Khol Kajal. Нанася се бързо и лесно в основата на миглите за перфектна очна линия.

7. И нещо за устната хигиена
Aй уайт Инстант Избелваща паста за зъби
Aй уайт Инстант Избелваща паста за зъби „с тройно действие“ възстановява естествената белота на вашите зъби и се грижи за тях през цялата година. Микропочистващи кристали премахват повърхностните оцветявания. Полифосфатните частици предпазват зъбите от оцветяване чрез директен избелващ ефект. Активната формула за избелване предотвратява промяна в цвета на зъбите и се бори с плаката и зъбния камък.

8. Комофлаж за дефектите по кожата и следите от отминаващото лято…

Палитра в джобен размер, съдържаща коректори за цвят с мека кремообразна текстура.
Лесно можете да коригирате червенината под очите, петна и други несъвършенства на кожата с тази удобна палитра. Можете да комбинирате и смесвате кремообразните коректори за по-добра покривност. Палитрата включва коректори Nude (светъл беж), Leaf (зелено, неутрализира червенината), White (изсветлява с лек блясък), Rose (светло розов за изсветляване на тъмни петна). Всяка текстура може да се използва върху която и да е от другите и може да се нанася под или над дневения грим. Съдържа натурални съставки като Жобоба, Алое Вера и Лайка.

9. Грижа за косата в дълбочина – укрепване и блясък
Орехово Масло за коса – маска за коса
Има силно укрепващ и заздравяващ ефект на косъма на косата. Прави я жизнена, здрава и намалява броя на падащите коси.

10. Красиви и защитени ръце

Луксозен крем за ръце, комбиниращ екстракт от цветен нектар, масло от Карите, масло от Жожоба и масло от Макадамия, богати на антиоксиданти, както и Витамин Е.  Кремът нежно и бързо попива в кожата на ръцете и я оставя мека, нежна и деликатно ароматизирана, като същевременно подхранва ноктите.

Изброените продуктите ще ви помогнат да сте в крак с козметичните модни тенденции. Естествено обаче е да се съобразите с това което ви отива и от което имате най-голяма нужда. Още бюти продукти за козметичната си чантичка може да намерите тук.

Kozmetikata.com