Напоследък Ема Стоун и Андрю Гарфийлд явно са възобновили романтичните си взаимоотношения две години след раздялата си…

„Чувствата на Андрю към Ема така и не утихнаха и двамата отново се сближават. Тя гледа няколко пъти шоуто (британската продукция „Ангели в Америка“, в която Гарфийлд участва – бел. авт) и винаги след това отиваше при него зад кулисите. Те дори се измъкнаха неведнъж през задната врата, държейки се за ръце“, издава близък до двойката пред в. „Сън“. Той обаче подчертава, че не е сигурно все още как ще се развие връзката им предвид тежките работни графици и на двамата.

Това не е първият път, в който 28-годишната актриса и бившият й романтичен (и екранен) партньор са засичани в опасна близост. Американските таблоиди припомнят, че двамата бяха забелязани да се гушкат и държат за ръце по време на церемонията по връчването на наградите БАФТА в Лондон по-рано тази година.

Въпреки че прекратиха връзката си преди цели 2 години нито единият от двамата не е крил тлеещите си чувства към половинката си. Така например, в интервю за „Холивуд Репортър“ миналата година чаровният актьор заяви, че ако трябва да избере един-единствен човек на света, когото да вземе със себе си на безлюден остров, то това би било именно Ема. Пред списанието той дори открито сподели, че все още „я обича“.

Двамата актьори се запознаха на снимачната площадка на „Невероятният Спайдърмен“ през 2011 г. и бяха заедно в продължение на 4 години. Ако се вярва на слуховете, двамата дори са планирали сватба, но постоянното разминаване в графиците им доведе и до крах в отношенията им. Оттогава нито един от двамата не е бил в друга връзка. /БГНЕС