Обичаната американска актриса от кубински произход Ева Мендес наскоро стана лице на нов парфюм.  Тя бе избрана от производителите заради своето свежо, но и страстно латино излъчване.

Ева Мендес се ражда в Маями, Флорида в семейството на емигрантите Ева Перес и Хуан Карлос Мендес. Актьорската й кариера започва като на шега. Снимката й е забелязана случайно от търсач на таланти в портфолиото на неин приятел актьор. Оттам нещата за нея се развиват много бързо. Освен известна актриса, Мендес е и уважаван и търсен модел.

Красавицата е избрана за лице на новия хитов аромат на Avon заради своето свежо, но и страстно латино излъчване, което отразява разнообразието на парфюма Eve Duet. Талантливата актриса е майка, моден дизайнер и успешен предприемач и съчетава множество качества и роли като всяка модерна жена.

„За мен е чест да си сътруднича с компания, която през годините е дала толкова много в кампании за жените по света – в борбата с коварни болести и с насилието над жените. Обичам да изразявам себе си чрез аромати, а Eve Duet ми дава именно такава възможност“.

Според Ева новият парфюм те отвежда на необикновено пътешествие, на което всяка жена може напълно да се наслади.

Kozmetikata.com