Неоспорим факт е, че мъжете вярни на навика да се оправят сами прибягват до лекар само тогава когато е необходимо, а 63% от тях дори заявяват, че само острата продължителна болка е причина да влязят в лекарския кабинет.

В същото време представителите на силния пол са склонни да експериментират с всякакви хранителни добавки, рекламирани по телевизията или препоръчани от приятели. Според проучвания на нуждите на мъжете най-често те прибягват към продукти за подмладяване, подобряване на общото здраве, както и природни алтернативи на обикновените лекарства. И ако жените се интересуват от съставките на продуктите, то за мъжете е важен най-вече ефекта им.

Продуктите, които мъжете приемат най-често, са мултивитамините. На пазара има витамини, които са разработени специално за мъже.

Alive Мултивитаминин за мъже
Предназначен специално за мъже под 50-годишна възраст. Намаляват влиянието на стреса върху организма, подкрепят физическото състояние, укрепват мускулите и костите. Допринасят за нормалното състояние на сърдечносъдовата, нервната и имунната системи. С допълнително добавени витамин С, витамин Е, витамин В6. Плюс селен, хром и ликопен. Съдържа 26 плодове и зеленчуци.

Като хранителни добавки най-търсените са за доброто здраве на простатата, за сексуалното здраве, за отслабване, за диабет, заболявания на сърдечносъдовата система, червата и черния дроб.

Като козметика най-търсените продукти са хидратиращи кремове, антиейдж козметика, почистващи и ексфолиращи продукти и естествено продуктите за и след бръснене.

Хидратиращ матиращ крем за мъже FACIAL CONTROL HYDRA-MATIFYING CREAM от PHYTOMER
Немазен, лек и ефирен крем-гел, който овлажнява и спира лъщенето на кожата. Кожата е свежа и сияйна.

Интензивен противостареещ крем за мъже от POLAAR
Продукт за грижа за кожата, който третира неумолимо всички белези на стареенето. Той съдържа PPNF3 ANTARCTICA-първата активна съставка с тройно действие против стареене: против бръчки, с укрепващ и овлажняващ ефект. PPNF3 е полипептид (патент на POLAAR), синтезиран от вид микроорганизъм, който се развива на Адмиралския ледник в Антарктика и оцелява в екстремни условия- по време на растежа си той произвежда извънклетъчна матрица, устойчива на студ, която спомага за задържането на вода в клетките и има огромни регенеративни свойства.

ОставиКоментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *