Поли Генова изненада феновете си с първи коледен албум и невиждан коледен спектакъл в сърцето на Nu Boyana Film Studios. В неделя вечер любимата българска поп изпълнителка подари на публиката магически коледен спектакъл, изпълнен с празнично настроение и великолепна музика. По време на музикалното шоу звездата представи 10 коледни песни, 7 от които авторски, и дуети заедно с Орлин Горанов, Любо Киров, Орлин Павлов и Прея, зареждащи с празничен дух и настроение. Спиращи дъха коледни декори доведоха Лапландия в покрайнините на българската столица, а спектакълът премина в уникален за България формат, в който Поли освен изпълнител, беше и водещ на токшоу.

Сцената бе аранжирана сякаш е излязла от приказка, а на нея звездата посрещаше както дуетните си партньори, така и участниците в токшоуто. Специални гости на събитието бяха националният отбор по художествена гимнастика и техният треньор Весела Димитрова, Катето Евро, Сашо Кадиев, Георги Милков и Георги Тошев. За да бъде завършена коледната атмосфера Любо Нейнов пък се превъплъти в ролята на обичания от всички Дядо Коледа.

Преди старта на събитието Десислава Христова – Слава, и Юлиан Янев подариха на публиката няколко невероятни песни и зададоха тон за създалата се уникална атмосфера. Публиката имаше възможността да се наслади на цялото това зрелище, само на метри от сцената. Благодарение на уникалната подредба на залата и вълшебните декори, зрителите успяха да се почувстват сякаш са част от магията на представлението.

Обичаната поп-звезда сподели сцената с верните си музиканти, които тя нарича „своето музикално семейство“, както и с дуетните си половинки от първия ѝ коледен албум – Орлин Горанов, Любо Киров, Орлин Павлов и Прея. Заедно те направиха незабравим спектакъл. Вълшебните им съвместни песни могат да бъдат чути в албума „По-добрата Коледа“, който от следващата седмица ще бъде наличен в търговската мрежа и всички стрийминг платформи.

Концертът бе вълшебно преживяване за зрителите, а освен това това той се проведе и в подкрепа на сбъдването на мечти на деца в неравностойно положение. Всички приходи от продажбата на билети отиват при сдружение „Операция: Плюшено Мече“.

Събитието се проведе под патронажа на Финландското посолство в България, а сред ВИП гостите на концерта в Nu Boyana Film Studios бяха ПР експертът и консул на Сейшелите в България Максим Бехар, водещата на bTV Диана Любенова, Рафаела Ликастро, собственик на световен бранд за бижута и много други.

ОставиКоментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *