Не беше толкова отдавна, когато „олио“ беше лоша дума в грижата за кожата. Единственият път, когато го видите на етикет, беше, когато са сдвоени с фразите „-обезвъздушен“ или „-намаляване“. За щастие, конвенционалната мъдрост обърна курса, за да бъде включена в практиката на лечението на кожата с подхранващи олиа от хилядолетия. ,

С промяната на сезона върху нас, няма по-добро време от настоящето да презаредите рутината си с хидратиращо, балансиращо масло или анти-стареене.

Подбрахме някои за Вас:

1. SISU Възстановяващо защитно олио за лице
Овладейте силата на Arctic Berries с това възстановяващо масло за лице. Скъпоценната комбинация от богатият на антиоксиданти касис, масло от боровинки и лимон, с важни омега мастни киселини и витамин Е, работят в съчетание, за да бъде кожата предпазена от външни вредни елементи и я прави мека, еластична и сияйна. Здрава, жизнена,, хидратирана и блестяща кожа!

2. SISU Дълбоко почистващо олио от Lumene
Дълбоко и сигурно премахнете напрежението от градския живот от кожата си. Това масло за почистване спомага в борбата със замърсяванията от околната среда, чрез внимателно, но ефикасно отстраняване на мръсотията, грима и SPF филтрите. Нейната скъпоценна смес от богат на антиоксиданти екстракт от Nordic Pine Bark, кайсиеви, боровинкови и лингвинови семена, с важни омега мастни киселини и витамин Е, работят в съчетание с кожата, за да я защитят от външни елементи, правейки я мека и красива!

3. OIL-ABSOLUTE Интензивно Аnti-Аge олио от Filorga
АБСЛОЛЮТНО ПОДМЛАДЯЩО: 4 скъпоценни масла (Камелия + Бурити + Жожоба + Кайсия), обогатени с вечен кехлибар, обгръщат кожата, за да я подхранват интензивно и да осигуряват максимален комфорт.

4. Elasticity+Filler (Еластисити+ Филър) Олио за лице от Eucerin
Подобрява еластичността на зрялата кожа. Кожата е гладка и сияйна. С подхранващи съставки, като арганово масло, масло от бял трън и витамин Е, които подобряват еластичността, стягат кожата и подсилват нейната устойчивост.

5. Glow Oil™ Хидратиращо олио за лице с Витамин C от Medik8-London
Олиото за лице на Medik8 съдържа 99% натурални съставки. Перфектната комбинация от витамин С, Omega 3, Omega 6 и етерични масла играе жизненоважна роля в процеса на обновяване клетките на кожата, подпомага възстановяването ѝ, в следствие на увреждането причинено от агресивната околна среда, поддържа кожата здрава и намалява видимите признаци на стареене.

Kozmetikata.com

ОставиКоментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *