Колумбийският музикант, който е на върха в класациите, е сред любимците на модата, но миналата седмица той навлезе в сферата на красотата по голям начин с пускането на своята колекция от четири аромата Royalty by Maluma. Вдъхновен от скъпоценни камъни, луксозната гама го доведе до процъфтяващия пазар на парфюми за знаменитости, но тласъкът зад линията започна от феновете на звездата. „Исках да им дам повече от себе си като творец, извън модата и музиката. Ароматът е друга форма на себеизразяване“, сподели той по имейл от Париж.Малума
Звездата е заета с модата. В момента той е водещ и център в последната кампания на Versace, той си сътрудничи с Balmain за дрехи с ограничено издание през 2021 г. и започна работа по едноименна линия по-рано тази година. Той вижда красотата като свеж творчески отдушник, който има силата да докосва хората на лично ниво.
Царското име на колекцията не е препратка към благородници от реалния свят; вместо това произтича от идеите на звездата за почтеността. „Исках да се съсредоточа върху кралските особи като концепция, защото вярвам в уважението и лоялността“, казва той. „Искам феновете ми да се свържат с ароматите, но също така искам да се чувстват уверени, като кралете и кралиците, които сме всички ние.”
Фотография: David Urbanke, Courtesy Royalty by Maluma

ОставиКоментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *