Тези процедури с лазерни уреди от последно поколение всъщност ви позволяват да постигнете окончателен резултат само с няколко сесии. Лазерна епилация София със сигурност е най-доброто решение за тези, които искат да си осигурят окончателни резултати.

Премахването на нежеланите косъмчета в една или повече области на тялото е с естетическа и практическа цел, както и за окончателното разрешаване на едно нежелано несъвършенство. Лазерната епилация е насочена както към ЖЕНИ, така и към МЪЖЕ. За онези, които редовно посвещават часове на традиционната депилация (с восък, депилиращ крем, самобръсначка) това е окончателно решение, което с течение на времето също се оказва голямо спестяване на средства, време и удовлетворение от дълготрайния резултат. Предимствата на лазерната епилация са наистина много и дори в случай на чувствителна кожа, не причинява класическите раздразнения на традиционната епилация. Идеална е за спортисти, за които нежеланото окосмяване е не само естетичен проблем. Представлява валидно решение и за страдащите от хипертрикоза, ирсутизъм, враснали косми и фоликулит.

Извършена професионално, в комфортна обстановка и в пълна безопасност от специалистите в лазерния център, лазерната епилация ще елиминира ефективно всеки вид нежелани и излишни косми с всякакъв цвят (с изключение на бял) както по ЛИЦЕТО (с изключение на околоочния контур), така и по ТЯЛОТО. Лазерните сесии следва да бъдат повтарени на всеки 45-90 дни върху тялото и с по-чести интервали върху лицето.

ПРЕДИ ПРОЦЕДУРАТА ЗА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Терапевтите в лазерния център ще ви посъветват да не депилирате кожата си с восък и/или пинсети 4-6 седмици преди лазерната процедура за трайно обезкосмяване. Не третирайте и не изсветлявайте нежеланите косъмчтета. Избягвайте излагането на слънце и UV лампи в продължение на 2 седмици преди процедурата. Преустановете използването на автобронзанти 30 дни преди началото на лазерната епилация . В деня на сеанса, 2 дни преди това и в дните след сеансите, не прилагайте пилинги с ексфолиращи кремове, не използвайте парфюми или тоници на алкохолна основа върху зоната за третиране.

СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА ЗА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Кожата може да изглежда леко зачервена веднага след процедурата за лазерна епилация, което показва нейната ефективност. За да ускорите изчезването на всякакви зачервявания, просто нанесете успокояващ крем. За кратко време, обикновено само за няколко часа, кожата ще възвърне естествения си вид. За да помогнете на кожата бързо да възстанови баланса си, кремовете, които съдържат естествени съставки, като тези с алое вера, лайка или невен, могат да бъдат полезни. Всъщност всички тези кремове имат освежаващи и успокояващи свойства.

Необходимо е да нанасяте слънцезащитни продукти върху всички области третирани с лазер, тъй като кожата може да бъде по-чувствителна и да рискува хиперпигментация, ако е изложена на директните слънчеви лъчи. Това е особено вярно за тези, които вече имат тъмна кожа или тен, или за тези с много нежна кожа. Идеално би било да се използва водоустойчив слънцезащитен крем с висок защитен фактор (слънцезащитен фактор), например SPF 50 срещу UV лъчи и UVB лъчение.

Избягвайте скраба след лазерна епилация. Кожата е подложена на стрес по време на депилирането. Изчакайте поне 48 часа преди да продължите с ексфолианта върху третираната с лазер кожа.

Веднага след лазерна епилация можете да почистите лицето и тялото с обичайните продукти за ежедневна хигиена. Можете също така веднага да се гримирате.

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ ЦЕНИ

С няколко процедури на лазерна епилация на конкурентна цена можете да забравите за кошмара на нежеланото окосмяване, без да жертвате качеството на предлаганата услуга в нашия лазерен център. Всичко онова, което някога сте искали да направите, сега е наистина лесно, ефективно, бързо и евтино! Погрижете се за тялото си с достъпните цени и предложения за лазерна епилация и не забравяйте да уведомите и вашите близки и приятели за нашите невероятни предложения !!! Подарете радост и дълготрайна във времето удовлетвореност на себе си или на любим за вас човек!

ОставиКоментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *