Ако вашата новогодишна нощ е била напълно депресираща, вие не сте сами. Какво е значението на нов календар, когато толкова малко се е променило? Преди шест месеца бяхме сигурни, че 2021 г. ще бъде различна. Със сигурност вече щяхме да се подготвяме за Седмицата на модата. За съжаление, това все още е многозначително за повечето от нас.

През последната половина на 2020 г. ние трябваше да изживеем ревюта виртуално и в обмен чрез нашите приятели в Париж, Милано, Лондон, Шанхай и Токио, където социално дистанцираните шоута бяха възобновени. След като графиците излязоха, въпросът остана: Как би изглеждал уличният стил? След години на многобройни промени в екипировката и токчетата, какво ще облекат редакторите и влиятелните, за да зиг-заг из града пеша, велосипед или влак? Какво ще се облекат подходящо в тревожни моменти като тези?

Освен маските, които бяха най-голямата визуална промяна в покритието на нашия уличен стил, тенденцията беше към по-лесно, по-небрежно облекло, което обединява прагматизма и личността. Видяхме много страхотни блейзъри и дънки – често разкроени или обувки с малко повече лак, ботуши и маратонки.

Модата става все по-лична и по-малко насочена към тенденциите; пандемията само ускори тази промяна. Ето някои тенденции към уличния стил за 2021 г.

По Vogue

ОставиКоментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *