Стареенето променя външния вид и структура на кожата, което води до по-тънка кожа, по-суха кожа, по-малка еластичност, увеличаване на бръчките или провисване и намаляване на производството на колаген и еластин. Освен това след диети кожата може да провисне, поради загубата на плътност. Това може да се коригира с продукти, специално предназначени за стягане на тялото.

Съществуват кремове, млека, олиа за стягане на тялото.

Ето някои от тях:

Стягащо мляко за тяло Diet Esthetic Body 10 Nº2 oт Diet Esthetic

Редовната употреба на Стягащото мляко за тяло Diet Esthetic Body 10 Nº2 доставя на кожата така необходимите липиди, колаген и еластин, като я прави стегната, гладка, кадифено-нежна и без лъскави, мазни петна.

Стягащо олио за тяло VENUSTЕ от Jean D’Arcel
Хидратиращо ароматно олио за тяло! Съдържа концентрирани екстракти от растения, които придават на кожата видимо нова еластичност. Много ефективна превенция на стрии, подходящ е по време на бременност, диета и спорт. С нежен аромат!

Подхранващ и стягащ крем за тяло от Darhin
Копринено нежен крем за тяло, който подхранва и стяга кожата. Благодарение на иновативната технология с екстракт от водна детелина усилва производството на колаген и помага за предпазването на еластиновите фибри.

Стягащ и тонизиращ крем за тяло и бюст Phyto 150 oт Yon-ka
Цялата стягаща и съживяваща сила на розмарина е вложена в сърцето на този крем против отпускане, за да се тонизира кожата, оформи бюстът и очертае отново силуетът. Неговият фито-ароматичен освежаващ ефект против умора се предава на цялото тяло.

Kozmetikata.com

ОставиКоментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *