Първоначално насрочен от 28 до 30 септември 2020 г., търговското изложение, посветено на висок клас и луксозни опаковки, сега ще започне два месеца по-късно, от 30 ноември до 2 декември 2020 г. събитието е отменено през 2020 г. и е разсрочено за юни 2021 г.

Според организаторите тези нови дати ще позволят на шоуто да бъде по-добре в съответствие с цикъла на стартирането на нови продукти, който е бил прекъснат от пандемията Covid-19. „Избухването на Covid-19 забави циклите на пускане на пазара за много производители на опаковки и луксозни марки. Ето защо LUXE PACK реши да подкрепи индустрията и призна това забавяне. Новите дати от 30 ноември, 1 и 2 декември 2020 г. на форума на Grimaldi ще позволят на цялата общност да се приведе в съответствие и да насърчи възстановяването на бизнеса в индустрията. Отлагането на шоуто също ще даде възможност на индустрията да се възползва от увеличеното възобновяване на границите “, заявиха те в изявление.
Кабини до ключ за по-просто и по-ефективно издание

В този много конкретен контекст се очаква това издание на Luxe Pack Монако да бъде по-просто и по-трезво: като алтернатива на традиционните кабини, изработени по поръчка, инвентаризацията на щандове „до ключ“ ще бъде на разположение на изложителите ,

В допълнение, всички стаи на Grimaldi Forum ще бъдат предоставени на марките, като им се дава възможност да се възползват от пътуването за организиране на работни срещи с доставчици и партньори (прегледи на проекти, презентации и т.н.) в безопасна и поверителна среда.

Извънредни мерки, като например намалени цени за повечето хотели, също ще бъдат приложени.

Освен това организаторите ще добавят дигитална платформа за предоставяне на онлайн допълнение към 3-дневното търговско шоу. „Този ​​инструмент ще обедини всички общности на Luxe Pack (Монако, Ню Йорк, Лос Анджелис и Шанхай). Той също така ще подчертае значително съдържанието на шоуто: пускане на продукти, иновации, тенденции и интервюта с експерти и т.н. “, добавиха те.
Строги здравни мерки

В крайна сметка ще бъдат установени строги хигиенни и здравни мерки за сигурност, като се започне от летището в Ница до мястото.

ОставиКоментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *