Изписването на веждите е изкуство и не всеки може да го направи. Дебелите и плътни вежди са особено модерни в днешно време, но добрата новина е, че дори да имате естествено тънки и редки вежди, то лесно можете да ги сгъстите с някои трикове и малко грим.

Трите основни начина за попълване на вежди са: с молив, сенки или вакса. На пазара съществуват комплекти, които съдържат и трите продукта в една тоналност, а метода за поставянето им може да се комбинира.

Как става уплътняването на веждите…
Попълването на веждите започва от най-вътрешната им точка (към носа). Следвайте естествената форма на окото и вежди си и не се опитате да създадете различна форма още от началото. Не започвайте попълването от мястото, където започва растежа на косъмчетата. Така веждите може да изглеждат неестествено. Движете молива с леки и къси удари и не се опитвайте да оцветите всичко наведнъж. Тази техника дава съвсем леко удебеляване.

Попълването на веждите с молив може да изглежда леко разпокъсано и не много плътно. Комбинацията с прахообразни сенки ще подчертайте желания ефект и ще придадат естественост. Съобразете цвета на сенките с този на косъмчетата. Може да използвате матово кафяв сенки за очи за тази стъпка. Изберете средно мека и диагонално подрязана четка и я използвайте за запълване и подсилване на цвета в централната част на веждите. Връхчето на четката е подходящо за оформяне на външната граница.

Ваксата за вежди има нелепкава текстура и служи за фиксиране на цвета.

Съвет
За да изглеждат веждите ви още по-изписани, може да използвате коректор под и над веждата, за да се открояват още по добре.

Козметични продукти за вежди

Комплект за вежди от PUPA


Пълен и необходим комплект за придаване на перфектен вид на веждите. Комплектът съдържа:
1. Леко пигментирана вакса, която фиксира пудрата и оформя веждите.
2. Тонирана компактна пудра с копринена и супер лека текстура, която оцветява и подчертава веждите.
3. Професионални пинсети за перфектно отстраняване на излишните косъмчета.
4. Двустранен апликатор със скосена четка и спираловидно гребенче.

 

LUMENE Фиксиращ гел за вежди NORDIC CHIC

Фиксиращ гел за нанесяне на финалния щрих в оформянето на веждите.

Всичко, от което се нуждаят веждите Ви за един безупречен вид. Плътно извитата четка Ви позволява лесно да разнесете гела по веждите.

 

LUMENE Моделираща вакса за вежди NORDIC CHIC Eyebrow Shaping Wax

Цвeтната вакса с натурален нюанс, която оформя и фиксира веждите без да ги слепва. Попълва всички несъвършенства.

Различни цветове моливи за вежди.

ОставиКоментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *